Fred en Rick

Fred en Rick

www.dudinkbrandbeveiliging.nl

Dudink Brandbeveiliging is een familiebedrijf en opgericht in 2008. Fred en Rick Dudink zijn vader en zoon en de trotse eigenaren van Dudink Brandbeveiliging afgekort DBB. Wij werken alleen met REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs en zijn tevens gediplomeerd projecteringsdeskundigen. De afkorting REOB staat voor Regeling voor Erkenning van Onderhoudsbedrijven kleine Blusmiddelen.

Missie
“Persoonlijk klantcontact, eerlijk advies en landelijke service is de basis van ons familiebedrijf. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!”

Professioneel Personeel
Dudink Brandbeveiliging werkt alleen met gediplomeerde onderhoudsmonteurs, welke jaarlijks worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Ons personeel wordt extern getraind op vaardigheden en op de hoogte gebracht als er wijzigingen zijn in de regelgeving. Onze onderhoudsmonteurs beschikken over de verplichte REOB diploma’s en zijn gediplomeerd projectteringsdeskundigen. Persoonlijke wensen van onze klanten zijn bespreekbaar. Wij werken met korte lijnen en u heeft een vast aanspreekpunt.

Publications