EuroTop Consulting SRL

uroTop Consulting SRL oferă servicii de consultanță din 2005 pentru dezvoltare regională, managementul proiectelor de finanţare şi facilitarea investiţiilor. Ne dezvoltăm permanent ofertele de servicii, asigurând astfel realizarea rapidă, economă şi durabilă a proiectelor de dezvoltare ale clienţilor cu un efort minim depus de aceştia.

Principalul factor de succes este accesul în timp util la informaţiile esenţiale. Deoarece menţinem contactul permanent cu instituţiile naţionale, europene şi internaţionale relevante în domeniile ţintă ale proiectelor, şi adaptăm perfect aceste informaţii la planurile clienţilor, aceştia pot profita printre primii de toate oportunităţile de dezvoltare.
Dovada credibilităţii o constituie varietatea activităţii noastre: proiecte câştigate în peste 80 de domenii diferite; peste 500 de clienţi din diferite părţi ale ţării şi din străinătate; o importantă experienţă acumulată în peste 100 de programe de finanţare.

Calitatea serviciilor noastre este garantată de o echipă dinamică, profesionistă, instruită permanent, cu experienţă profesională importantă în domeniu şi cunoştinţe profunde ale mediului economic şi social în regiune.

Publications