Εκδόσεις Λευκό Μελάνι | Διαδικτυακή Αυτοέκδοση 2015 - 2018

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι | Διαδικτυακή Αυτοέκδοση 2015 - 2018

lefkomelani.gr

Η “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση” είναι ένα BLOG που σκοπό του έχει την πληροφόρηση των νέων ή παλαιότερων συγγραφέων που ενδιαφέρονται να εκδώσουν μόνοι τους τα βιβλία τους μέσω διαδικτύου.
Όλες οι απαραίτητες μέθοδοι και τεχνικές σχετικά με την διαδικασία της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης, από την ΑΡΧΗ μέχρι τo ΤΕΛΟΣ.
Ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο επίδοξος “Online” αυτοεκδότης συγγραφέας για τις εταιρίες Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί για την πώληση και την προώθηση των ψηφιακών βιβλίων του (eBooks - Audiobooks) αλλά και έντυπων βιβλίων (Print on Demand).
Οι καλύτερες τεχνικές Marketing, Διαφήμισης και Προώθησης των δημιουργημάτων σου που χρειάζεται να ακολουθήσεις, βήμα προς βήμα, για να έχεις μία επιτυχημένη συγγραφική πορεία στο διαδίκτυο.
Άρθρα, βίντεο, νέα, συμβουλές, στρατηγικές και bonuses, που θα σε βοηθήσουν να βαδίσεις εύκολα τον δύσβατο δρόμο που λέγεται “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο!

Γίνε συνδρομητής στο blog μας για περισσότερα χρήσιμα άρθρα και βίντεο:
www.selfpublishingonline.eu
Κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι μας:
https://goo.gl/n0ZO5n
Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών τεχνικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση: http://formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu/

Publications